De fundamenten van Tafsier

Een retreat is een uniek concept waarin studenten een geheel weekend doorbrengen op een afgehuurde campus. De retreat zal plaatsvinden van 21 t/m 23 februari. Tijdens dit weekend zal één van de Islamitische wetenschappen gedetailleerd en grondig worden behandeld door een of meerdere docenten van Sabiel.  Naast het studie gedeelte is er ook ontspanning in de vorm van sport en andere interactieve activiteiten die stimulerend zijn voor de leiderschapskwaliteiten die een ambitieuze moslim hoort te bezitten.

Sabiel presenteert: Retreat III: De fundamenten van Tafsier

De Quran werd niet enkel geopenbaard om gereciteerd te worden. Elk hoofdstuk, elk vers, elk woord en elke letter draagt een betekenis en boodschap met zich mee.

De islamitische geleerden hebben door de eeuwen heen onvoorstelbaar veel werk en onderzoek verricht om de fundamenten en principes van Quraninterpretatie in kaart te brengen. Sleutels, die ons toegang geven tot kennis, wonderen en wijsheden in de Quran.

Leer tijdens de retreat ‘Usoel at-Tafsir’ de religieuze en taalkundige fundamenten die nodig zijn om de Quran te kunnen begrijpen, verkeerde interpretaties te kunnen herkennen en de Quran te waarderen als een wonderbaarlijk en onveranderbaar boek.

Dit alles in combinatie met activiteiten die persoonlijke en leiderschapsvaardigheden stimuleren, broederschap en spiritualiteit en aanbidding op een hoger niveau.

De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Datum: vrijdag 21 t/m zondag 23 februari 2020
Kosten: €99 (incl. overnachting, eten & lesmateriaal)
Locatie:  Omgeving Eindhoven (details volgen)
Voertaal: Nederlands 

Inschrijven