Retreat 6 – Usoel al-Fahm: De interpretatie van de bronnen

De interpretatie van de bronnen
De Koran en de Sunnah zijn de laatste openbaringen gegeven aan de mensheid. Het goed begrijpen van de openbaring stelt ons in staat om de Tevredenheid van Allah te verkrijgen en de aanbidding van Allah op de juiste manier te vestigen. Om het juiste begrip te waarborgen zijn er een aantal principes die voor de moslim belangrijk zijn om goed te begrijpen. Deze principes zullen behandeld worden tijdens de aankomende retreat.

Na het behandelen van dit onderwerp zal de student in staat zijn om de dynamische eigenschap van de Sharie’ah te waarderen. Ook zal de student beter weten te navigeren door de doolhof van informatie waar men vandaag de dag aan wordt blootgesteld en zal de student het begrip van de eerste generaties weten te waarderen.

Een weekend vol met informatieve sessies waar naast de focus op kennis ook aandacht wordt geschonken aan activiteiten met persoonlijke ontwikkeling als doel. Voeg daar vele daden van aanbidding en een hoog niveau van broederschap aan toe en je hebt alle ingrediënten voor een Sabiel retreat.

Naam*
Contactgegevens*
Toestemming*
Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 
Prijs:
Toegang tot de retreat inclusief verblijf.

Mocht je geen betalingsbevestiging ontvangen, check dan je ongewenste mail/spam folder.