‘Uloem al-Quraan

Een retreat is een uniek concept waarin studenten een geheel weekend doorbrengen op een afgehuurde campus. De retreat zal plaatsvinden van 29 november t/m 1 december. Tijdens dit weekend zal één van de Islamitische wetenschappen gedetailleerd en grondig worden behandeld door een of meerdere docenten van Sabiel.  Naast het studie gedeelte is er ook ontspanning in de vorm van sport en andere interactieve activiteiten die stimulerend zijn voor de leiderschapskwaliteiten die een ambitieuze moslim hoort te bezitten.

Sabiel presenteert de retreat: ‘Uloem al Quran.

‘Uloem al Quran is een samenkomst van alle relevante wetenschappen die als doel hebben om de Quran als bron correct te begrijpen. Tijdens deze aankomende retreat zullen we stilstaan bij al deze wetenschappen en er met een inleidende blik doorheen gaan. Het doel is om de student een overzicht te geven van welke wetenschappen vallen onder ‘Uloem al Quran en toe te lichten wat het doel is van deze wetenschappen, wat deze wetenschappen omvatten, wat de positie is van deze wetenschappen ten opzichte van andere wetenschappen en nog veel meer.

Naast het academische gedeelte zal er tijdens de retreat veel aandacht worden besteed aan activiteiten en oefeningen die als doel hebben om de persoonlijke ontwikkeling van de student te bevorderen alsook leiderschapskwaliteiten te stimuleren. Bovendien zal spiritualiteit centraal staan gedurende het gehele weekend. Wij vinden het bij Sabiel belangrijk dat de studenten aanbidding centraal stellen in hun leven en hiermee constant bezig zijn.

De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Datum: vrijdag 29 november t/m zondag 1 december
Kosten: €99 (incl. overnachting, eten & lesmateriaal)
Locatie:  Omgeving Utrecht (details volgen)
Voertaal: Nederlands 

Inschrijven