De beste 10 dagen van het jaar

De eerste 10 dagen van Dhul Hijah

18 juni 2023
11:00 t/m 12:30
Gratis
Online (Zoom)

Broeders en zusters

Ontdek de Gunsten van de Eerste 10 Dagen van Dhul Hidjah!  

Welkom bij een verhelderende reis door de beste dagen van het jaar volgens de leringen uit de Koran en Sunnah. Deze webinar is speciaal ontworpen voor studenten zoals jij die meer willen weten over de waarde en zegeningen die in de eerste 10 dagen van de islamitische maand Dhul Hidjah verborgen liggen, gebaseerd op de volgende overlevering van de Profeet Mohammed ﷺ:

"Er zijn geen dagen waarop goede daden geliefder zijn bij Allah, noch zijn er dagen waarin hij meer verheugd is over het gehoorzaam zijn van zijn dienaren, dan deze tien dagen." (Overgeleverd door Ibn Abbas, Sahih Al-Bukhari)

Tijdens dit interactieve webinar gaan we dieper in op de spirituele betekenis van deze bijzondere periode en de specifieke daden van aanbidding en goede daden die je kunt verrichten.

Onze deskundige docent Ustaadh Imran zal de webinar leiden. Je zult leren hoe je jouw relatie met Allah kunt versterken, hoe je je spirituele groei kunt bevorderen en hoe je beloningen kunt verdienen tijdens deze gezegende periode.

We nodigen je uit om deel te nemen aan deze verhelderende sessie en je spirituele reis te verrijken. Schrijf je vandaag nog in en verzeker jezelf van een plek in deze inspirerende webinar!

Steun ons! 
Ben je al pilaar? Steun Sabiel en deel mee in de beloning! https://wordpilaar.nl/ 
Een eenmalige donatie is ook mogelijk via bunq.me/sabiel

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram