Webinars |

Naast onze retreats en het Koranprogramma bieden wij ook online islamitische lezingen en lessen aan in de vorm van webinars. De webinars zijn een aanvulling op het ontwikkelingstraject maar kunnen door iedereen worden gevolgd.

Testamenten van Sultans - Historische leiderschapsadviezen uit de islamitische geschiedenis

12-10-2023

Ontdek het rijke erfgoed van islamitische leiderschap bij onze webinar-reeks! Bij Sabiel geloven we dat het tijd is om westerse leiderschapsgoeroes even opzij te schuiven en de historische leiderschapsadviezen uit de islamitische geschiedenis te verkennen. Tijdens deze reeks vind je een schat aan informatie over testamenten van sultans en andere historische bronnen die ons inzicht geven in de principes en praktijken van leiderschap binnen de islamitische cultuur. 


'Aqiedah - De vorming van de Islamitische geloofsovertuiging

06-09-2023

De Profeet ﷺ onderwees de Islamitische geloofsovertuiging op een praktische manier gedurende de periode dat hij openbaring ontving. Dit resulteerde in een rotsvaste imaan bij zijn metgezellen. Hedendaags zien we dat de Islamitische geloofsovertuiging veel theoretische elementen kent en dit heeft onder andere te maken met geschiedkundige gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden. In deze webinar gaan we in groot detail duiken in de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in de eerste eeuwen van het Islamitische rijk die een grote impact hebben gehad op de manier waarop geloofsleer wordt onderwezen.  

Mis deze unieke kans niet en schrijf je vandaag nog in voor deze inspirerende en leerzame webinar-reeks!


Voltooide webinars

De beste 10 dagen van het jaar

Leiders der Gelovigen

De grenzen van de Islam

De maand van de Koran

Maand van de Koran

Wat voor ramadan wordt dit voor jou?

Webinar - De Mudejaren van Al-Andalus

flyer andalus

Zo wordt jouw du'aa verhoord

Webinar - Profeet Mohammed: De opvoeder van een generatie

Webinar - Het beschermde boek: De Koran

beschermde boek flyer

Webinar - Hoe overpeins ik de Koran?

Webinar - De koran na de Ramadan

Webinar - De zuivering van het hart

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram