Een geschiedenis van de Zionistische kolonisatie van Palestina

Do 12 oktober 2023
20:00
Gratis
Online (Zoom)

Broeders en zusters

Schrijf je in voor deze aanstaande webinar waarin Sabiel de actuele gebeurtenissen in Palestina als aanleiding gebruikt om de geschiedenis van de Zionistische bezetting te bespreken. Tijdens deze zeer informatieve sessie ga je samen met historicus Kasim Tekin een duik nemen in de historie van de Zionistische bezetting van Palestina en begrijp je beter hoe dit tot stand is gekomen.

Ontdek welke listen, manoeuvres en sluwe streken zijn gebruikt om de huidige situatie te creƫren. Tijdens deze webinar zal je leren wie daarbij betrokken waren en hoe het tot stand is gekomen.

Meld je aan voor deze aangrijpende webinar en leer hoe je kan bijdragen aan het bevorderen van begrip en het streven naar een vreedzamere toekomst.

Deze webinar zal ook naar je mail worden gestuurd na afloop.

Wil je een bijdrage leveren aan het verlichten van het leed van de Palestijnen? Doneer dan bij deze betrouwbare organisatie en maak het verschil. https://ihhnl.org/doneer-nu/

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram