Ramadan 1445

Klaar voor een nieuwe start?

Woensdag 6 maart 2024
19:30 - 22:00
5
Online (Zoom)

Broeders en zusters

Ramadan is dé uitgelezen kans om recht te zetten wat jij het afgelopen jaar scheef hebt laten groeien. Het is de maand van opstaan nadat men door zonden ten gronde gericht is.

De winnaar, is degene die deze kansen ziet, omarmt en volledig benut. Hij herstelt de band met zijn Heer en treft de nodige maatregelen om deze positieve ontwikkeling na de Ramadan voort te zetten.

In deze webinar bespreek je de kansen die je in de Ramadan aangereikt krijgt en pak je de handvatten die je na de Ramadan staande houden.

Het wordt een leerzame en zinvolle ontmoeting waarin jij een kritische evaluatie van jezelf zal uitvoeren en realistische voornemens zal maken voor de periode na de Ramadan.

Ben je verhinderd? Geen zorgen, bij Sabiel kun je de lessen altijd terugkijken.

Niet in staat om te betalen? Schroom dan niet om ons privé te benaderen. We willen graag dat iedereen toegang heeft tot deze waardevolle kennis.

Ben jij al pilaar? Sabiel heeft geen winstoogmerk en opereert volledig kostendekkend. Steun ons en deel mee in de beloning! https://wordpilaar.nl/ 
Een eenmalige donatie is ook mogelijk via bunq.me/sabiel

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Betaalmethode
American Express
Discover
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram