Sabiel ontwikkeltraject: Retreat 3

23 t/m 25 september
vrijdagavond t/m zondagmiddag
150 (inc. overnachting, eten & lesmateriaal
Provincie Groningen

Alleen zusters


Een retreat is een uniek concept waarin studenten een geheel weekend doorbrengen op een afgehuurde campus. De retreat zal plaatsvinden van 23 t/m 25 september. Dit is de derde Sabiel retreat voor zusters van het driejarige Sabiel ontwikkelingstraject. 

Elk jaar organiseert Sabiel drie retreats. Tijdens dit weekend wordt één onderdeel van de Islamitische wetenschappen behandeld door een senior docent van Sabiel. Naast het studiegedeelte is er ook in- en ontspanning in de vorm van sport en andere groepsactiviteiten. Competenties als communiceren, samenwerken en andere essentiële persoonlijke leiderschapskwaliteiten die een ambitieuze moslima hoort te bezitten leer je hier op volwassen niveau ontwikkelen.

De Quran werd niet enkel geopenbaard om gereciteerd te worden. Elk hoofdstuk, elk vers, elk woord en elke letter draagt een betekenis en boodschap met zich mee. De islamitische geleerden hebben door de eeuwen heen onvoorstelbaar veel werk en onderzoek verricht om de fundamenten en principes van Quran interpretatie in kaart te brengen: sleutels, die ons toegang geven tot kennis, wonderen en wijsheden in de Quran.

Leer tijdens de retreat ‘De fundamenten van tafsier’ de religieuze en taalkundige fundamenten die nodig zijn om de Quran te kunnen begrijpen, verkeerde interpretaties te kunnen herkennen en de Quran te waarderen als een wonderbaarlijk en onveranderbaar boek.

Wat kun je verwachten tijdens deze retreat?
- Live interactie met de docent.
- Speciaal samengesteld lesmateriaal dat je kunt gebruiken als naslagwerk.
- Groepsactiviteiten die de zusterschap en persoonlijke ontwikkeling bevorderen.
- Een onvergetelijk weekend dat jouw leven positief zal veranderen.


Voertaal: Engels (lessen) Nederlands (onderling)

Ben je al pilaar? Steun Sabiel en deel mee in de beloning! https://wordpilaar.nl/
Inschrijvingen zijn gesloten!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram